Van der Wardt Ontwikkeling B.V. is een onafhankelijke projectontwikkelaar actief op velerlei gebied. Zo ontwikkelen wij bedrijvenparken, woningen in zowel binnenstedelijke locaties als uitbreidingslocaties. Door ons grote netwerk in met name centraal Nederland, hebben wij goede ingangen bij de meeste gemeenten. Dit resulteert in een transparant en helder traject om te komen tot de vereiste vergunningen.

Naast ontwikkelingen voor eigen portefeuille staan wij ook regelmatig (particuliere) opdrachtgevers bij die plannen hebben met een bouwkavel of de procedure van bouwvergunning door ons laten uitvoeren. Onze onafhankelijkheid en ons grote netwerk brengen ook vaak kopers en verkopers bij elkaar. Zo weten wij vaak als eerste waar bouwkavels in de verkoop komen en kunnen wij u, door onze grote kennis van de bouw, een gerichte begroting geven voor de bouw van uw droomhuis.

Ook zijn wij actief in samenwerkingen met diverse gemeenten (Publiek Private Samenwerkingen (PPS)). Dit kan zijn op het gebied van woningbouw maar ook op andere gebieden beschikken wij over de know how om te komen tot een prachtig eindresultaat. De laatste jaren zijn wij ook steeds actiever in de zorg. Van huisvesting voor senioren met dementie tot de realisatie van projecten voor jongeren met een geestelijke beperking; alle facetten van ontwikkeling voor de zorg zijn bij Van der Wardt aanwezig.

Door onze verscheidenheid van collega's zijn wij in staat om maatwerk te bieden en niet alleen te kijken door een "technisch bril". Wel zo belangrijk, want in deze tijd moet je je volledig kunnen verplaatsen in de wensen van de consument. Een kwaliteit die wij al jaren beheersen!

deel deze pagina
zoeken
zoek 
in 

Bezoekadres

Eemweg 29b
3755 LC Eemnes

Telefoon

035 538 35 27

U vindt ons ook op

twitter facebook

Van der Wardt Bouwgroep is aangesloten bij
Bouwend Nederland
Woningborg Groep