30 november 2012
 

Hoogste punt Ridderspoor

"HILVERSUM - Nabij het spoor in Hilversum heeft de nieuwbouw Ridderspoor het hoogste punt van de bouw bereikt. Als alles volgens planning verloopt, wordt Ridderspoor in mei 2013 opgeleverd aan de toekomstige huurder de King Arthur Groep.

Ridderspoor biedt straks, via de King Arthur Groep, woonruimte voor 22 bewoners met dementie. Het is een kleinschalig project met voor iedere bewoner eigen woonruimte met sanitair en pantry. De gezamenlijke ruimten bestaan uit een woonkeuken, eetkamer, huisbioscoop, bibliotheek, muziek- en ontmoetingsruimte en een gastenkamer. In de tuin is ruimte voor een mooi buitenterras. Ridderspoor wordt voorzien van alles wat men kan verwachten bij een huis met de statige allure die het krijgt.

Jarcine Spaander van de King Arthur Groep, toekomstig huurder van Ridderspoor, is al druk bezig met de voorbereidingen voor de inrichting. Met het project 'Tweede Leven' hoopt de King Arthur Groep voldoende oude spullen op te halen voor de toekomstige inrichting van Ridderspoor. Onder leiding van ontwerpster Minka Haverkorn en enkele ervaren restaurateurs worden de oude spullen opgeknapt tot een stijlvolle inrichting."

Klik op het PDF logo voor het artikel met foto

deel deze pagina
zoeken
zoek 
in 

Bezoekadres

Eemweg 29b
3755 LC Eemnes

Telefoon

035 538 35 27

U vindt ons ook op

twitter facebook

Van der Wardt Bouwgroep is aangesloten bij
Bouwend Nederland
Woningborg Groep